Trænere
Lotte Hornemann Søjborg
_r0a8504

Ejer, daglig leder og træner i det meste :-)

Min drøm var at lave et træningscenter hvor alle kan (lære at) træne. Uanset om du er nybegynder, elite, overvægtig, aldrig havde bevæget dig før, eller har begrænsninger pga. skader eller andet. Og det føler jeg virkelig at er lykkes i YHL-GYM.

Jeg elsker at give folk lyst til at træne, ved at tilpasse træningen, så alle går fra med en succesoplevelse.

Du er ALTID velkommen til at kontakte mig på tlf. 6170 1055, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi ses til træning.

Michael Lauritsen
Michael

Træner: Workouts, introhold

Som træner brænder jeg for at få mine kunder til at presse sig både fysisk og psykisk, ved at nøje planlægge mine workouts, så alle, nye som gamle, bliver max. udfordret.


Jeg bruger tid på at instruere grundigt og anbefalinger til, hvordan man går til workouten. På mine timer, går folk altid derfra med følelsen af, at have givet sig 110%

Joachim Kejlstrup
Joachim%20med%20t%c3%a6nder

Træner: Workouts og familie 

Træning for mig et er frirum, et sted at koble af fra hverdagen, og det ønsker jeg også at vise medlemmerne i YHL-GYM.

Det er vigtigt at alle kan være med på holdet, og alle har følt sig presset, uanset deres niveau og erfaring efter dagens træning.

Det bedste ved denne form for træning er, at man kan følge med i ens egen udvikling til at blive både stærkere og mere udholdende.

Carina Jensen
Carina

Træner: Workouts, Introhold

 

Jeg elsker at undervise i YHL-GYM - at lave træninger for medlemmerne, hvor de kan give sig fuldt ud, er en stor tilfredsstillelse og en stor motivation for mig.


Det er fantastisk at se det fællesskab som træningen giver i CrossYHL - Jeg er glad for at være en del af det.

Kristina Svennerberg
Kristina

Træner: Yoga 

Yoga for mig handler om balance. At turde at ikke være perfekt. På yogamåtten, og i livet. 

At dyrke yoga stilner det tankemylder som mange af os kender fra en travl hverdag, og samtidig bevæger vi kroppen på en måde der gør den smidig, stærk og fleksibel. 

Som yogalærer ønsker jeg at oplevelsen på yogamåtten giver glæde, kraft og energi til hverdagen. 

Jeg elsker at dele glæden ved yoga med andre og ser frem til at møde netop dig!


Naja Barfod
Naja

Træner: Teen Cross

Træning har altid givet mig styrke, både fysisk og mentalt og ikke mindst en masse glæde, hvilket for mig er noget af det vigtigste, og det er også det, jeg gerne vil give videre til de unge på Teenholdene. 

Min undervisning har derfor stort fokus på at have det sjovt sammen, mens der kommer også masser af sved på panden. og de unge vil blive udfordret på bedste vis, så de hele tiden udvikler sig.

Gitte Kronborg
Gitte%20kronborg

Træner : Yoga og løbehold

Yoga og løb kan man sige er yin og yang af fitness. De er ikke modstridende kræfter, men komplementære modsætninger, der interagerer i en større helhed. Dette gælder især med hensyn til styrke, fleksibilitet og mental skarphed.

 

Løbe træner du eller dyrker crossfit, så er det alle sammen sportsgrene der kræver en stærk psyke og en jernvilje og her vil yoga bringe en masse godt med sig. 

Ved, at dyrke yoga vil du forbygge skader, du vil blive mere smidig og ved, at du smidigøre dine muskler vil du automatisk også få mere fart over feltet i din løbe praksis eller anden træning. 


Cathrine Jansen
Cathrine

Træner: Workout og familietræning


Tekst er på vej :-)

Anders Haarh Andersen
Anders%20a

Træner: Workout 

Træning for mig betyder rigtig meget. Det er et fantastisk frirum og jeg bruger det meget til at stresse af og få tankerne væk.

Som træner er det vigtigt for mig at alle for noget ud af træningen lige meget hvilken niveau man er på. Det er også vigtigt at alle laver øvelserne ordentligt, så jeg går meget op i og bruge tid på at vise øvelserne rigtigt, til dem der ikke er helt sikre på de forskellige øvelser.


Christian Rasmussen
Christian

Træner: Workout 

Anders Pedersen
Anders%20p

Træner: Workout 

Der er ikke uploadet et billede endnu