Om YHL-Gym
Sk%c3%a6rmbillede%202020-01-09%20kl.%2013.58.55
Vi er ikke et almindeligt træningscenter - Her er ingen maskiner - DU er maskinen

YHL-GYM er stedet, hvor du kan opleve den ægte cross-atmosfære og et trænings-fællesskab, hvor alle bliver set og mødt, som den person du er.

Du er ikke bare et medlemsnummer, her er du dig og dine mål, der er det vigtigste uanset om du er motionist eller elite.

Træningen altid er i højsædet. Vi har ingen maskiner, det er dig der skal lave al arbejdet. Vi bruger udstyr som kettlebells, traktordæk, vægtstænger, MobileFit, bolde mm. Og det giver resultater. Du kan vælge at træne på et af vores mange hold eller du kan også træne selv i vores Open Gym område.

Der er masser af timer på holdplanen. Både Crosstræning i forskellige variationer, yoga, mobilitetstræning og specialhold.

Vores trænere er super engagerede og kompetente og vil altid kunne guide og vejlede dig i den korrekte træning.

Vores mål at give dig den ultimative bedste form for træning, hvor der tages udgangspunkt i DIG og hjælpe dig til, at blive den bedste og stærkeste version af DIG.

Kig ned forbi til en uforpligtende kop kaffe og snak om netop dine ønsker og mål for træning.

Velkommen til - jeg glæder mig til at se dig til træning.

Lotte H.Søjborg Stifter, daglig leder og træner

Unnamed
Unnamed%20%281%29
Om Lotte Hornemann Søjborg

Drivkraften bag CrossYHL er Lotte Hornemann Søjborg, som også er daglig leder. For hende er centret både en passion og en livsambition, der udspringer af de mange år, hvor hun har oplevet et stigende behov for specialiseret træning og forløb under rolige, omsorgsfulde forhold. Særligt blandt dem, der ikke matcher den gængse fitnessfigur og -kultur.

I dag har hun fyldt de 430 m2 i Hillerød med det bedste af det, hun har med sig fra 7 år som leder i erhvervslivet, 24 års erfaring inden for træning (med specialtræning i funktionel træning), hundredevis af instruktørtimer, masser af kostvejledning og coaching.

Med sunde vaner og stærk støtte i fokus danner hun ikke bare rammerne for topprofessionel træning, forløb, inspiration og fællesskab. Hun danner en træningskultur båret af ærlig og kontant motivation, gruppedynamik og et sjældent nærvær.

Lotte Hornemann Søjborg er certificeret coach, Yoga-instruktør, kostvejleder, TacFit-, CrossFit- og fitnessinstruktør og selv Crossfit-udøver på eliteniveau. Privat er hun gift og mor til en dreng og en pige.